detailview DOEGa naar de website

 

 

 

 

 

 

LogouitlegDOE.jpgKlant

Deventer Ondernemers Event

Omschrijving

MKB Deventer is (samen met een aantal partners) organisator van het DOE! Deventer Ondernemers Event! Dit event is voor het eerst in februari 2019 gehouden en de locatie voor dit event is de Grote of Lebuïnus kerk. Het event is een feestelijk event voor de Deventer ondernemers. Op het event worden ook de “Starter van het Jaar”, “Ondernemer van het Jaar” en “Aanjager van het jaar“ gepresenteerd. De avond zal worden opgeluisterd door inspirerende sprekers met als onder andere de thema's Deventer Stadsmarketing: Deventer meer op de kaart en (samen)werken in Deventer door bundelen van krachten en kennis en koppelen van technische systemen.

Wat we hebben gedaan

Voor dit event hebben we de naam mede-ontwikkeld. Deventer Ondernemers Event laat zich mooi afkorten tot het krachtige en actieve DOE! Het logo en de huisstijlelementen zijn ook krachtig uitgevoerd. Het uitroepteken is subtiel verwerkt in het kader met het rode blokje als punt van het uitroepteken. De basiskleuren zijn de kleuren van Deventer Marketing (rood, zwart, wit) en om het feestelijke, sjieke aspect van het evente te benadrukken, is de goudkleur toegevoegd.

Onderdelen

Concept, strategie, naamontwikkeling, logo, huisstijl, diverse uitingen, beeldredacatie, illustraties, webdesign, webdevelopment Joomla! Open Source CMS, evenementorganisatie